Investeren - Zealand-Shipping B.V. De eerste internationale vrachtrederij die Flevoland rijk is!

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Investeren

Zealand Shipping B.V. hanteert een netwerk van sterke internationale contacten, en is hierdoor in staat om professioneel en efficiënt te werk te gaan. Wij opereren op de lange termijn, en denken dus altijd vooruit bij het onderhouden van onze zakenrelaties. Ons team is niet alleen professioneel, maar tevens enthousiast, en wij hebben in de loop van de laatste paar jaren van wereldwijde economische moeilijkheden bewezen dat wij een betrouwbare en solide investering zijn.

Onze jonge, moderne en kwalitatief uitstekende schepen worden onderhouden in goede condities, en wij garanderen dan ook dat wij alles binnen onze invloed doen om ervoor te zorgen dat klanten hun waardevolle goederen ongeschaad op hun bestemming zien aankomen. Wij hebben niet alleen bewezen dat wij een betrouwbare keuze zijn in de scheepsmarkt, maar zijn zelfs gerechtvaardigd trots op onze smetteloze financiële geschiedenis. Ons efficiënt en transparant management heeft gegarandeerd dat wij niet alleen onze investeringen terugzagen, maar dat wij zelfs nog kwalitatief uitstekende services bieden tegen goede prijzen. Onze operationele- en chartering-activiteiten zijn prijzenswaardig en na de groei die wij hebben doorgemaakt sinds de oprichting van het bedrijf hebben wij onze aandacht gericht op nieuwe mogelijkheden om ons nu al diverse aanbod van services op de markt verder uit te breiden.Mogelijkheden tot Samenwerking


De bouw van uw schip of vloot
Bevrachting van uw schepen
      
Een gemeenschappelijk project realiseren
Vaste vrachtcontracten aangaan

Fiscaal en strategisch gunstige scheepsbeleggingen structureren

Bemiddeling bij het aangaan
van een "joint venture"Procesbeheersing


Strategisch Management
Risico Management

Commercieel management
Relatiebeheer

Crew Management
Nautisch & Technisch Management

Compliance
Finance & AccountingDit is waarom wij altijd open staan voor gesprekken met betrouwbare investeerders en mogelijke partners voor de lange termijn. Onze potentiele investeerders kunnen strategische voordelen opdoen binnen de markt of zelfs mede-eigenaren worden van eventuele nieuwe schepen in de Zealand vloot. Het is u aan te raden onze projecten te bestuderen. Wij ontvangen eenieder met frisse ideeën of zelfs nieuwsgierigheid met open armen.

Indien u deze persoon of dit bedrijf met nieuwe ideeën bent, en u binnen de maritieme sector een betrouwbare partner zoekt, kunt u gerust een afspraak maken en ons kantoor bezoeken waar wij uw visie voor onze gezamenlijke toekomst kunnen bespreken.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu