Over ons - Zealand-Shipping B.V. De eerste internationale vrachtrederij die Flevoland rijk is!

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

Dynamisch, vooruitstrevend, verrassend, fris en integer. Enkele kernwoorden die de visie achter onze jonge onderneming uitstekend weergeven. Ons streven is om van Zealand Shipping B.V. een toonaangevend boegbeeld in de wereldwijde maritieme sector te maken door ons op vernieuwende wijze te onderscheiden.

Hoewel de wortels van Zealand Shipping B.V. hun oorsprong buiten Nederland vinden, hebben wij besloten om niet offshore, maar juist onder Nederlandse vlag te opereren. Onze nieuwbouw vloot groeit gestaag. Dankzij de inzet van de professionele bemanning, de succesvolle brokers en het uitstekende management van Zealand Shipping B.V. konden wij binnen zeer korte tijd een transparante, solide onderneming opzetten.

Door onze eigen koers te varen op de droogcargo markt en deze met een originele aanpak te benaderen, willen wij het verschil maken. Dit werpt zijn vruchten af. Als scheepsbouwer, scheepsmanager, bevrachter en vervoerder vervullen wij met een compleet dienstenpakket een nu nog bescheiden, maar reeds belangrijke rol in de transportwereld.

 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu